TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ


Päivitetty: 24 toukokuuta 2018

Tämän tietosuojakäytännön laajuus

Tutustu tähän tietosuojakäytäntöön huolellisesti ymmärtääksesi menettelymme ja käytäntömme, jotka koskevat tietojasi (määritelty jäljempänä) ja sitä, kuinka käsittelemme niitä.

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, kuinka Warner Bros. -yhtiön osakkuusyhtiöt, jotka toimivat sen omaisuuden rekisterinpitäjänä, joka linkittyy tähän tietosuojakäytäntöön ("me" tai "meitä"), keräävät, käyttävät ja jakavat tietojasi. Siinä kerrotaan myös, kuinka saat pääsyn tietoihisi, kuinka voit päivittää niitä ja kuinka voit tehdä tiettyjä valintojasi liittyen tietojesi käyttöön.

Tämä tietosuojakäytäntö kattaa tietojenkeruutoimemme verkossa ja muualla kuin verkossa, sisältäen tiedot, joita keräämme eri kanaviemme kautta, kuten verkkosivuilta, sovelluksista, konsolipeleistä, kolmannen osapuolen sosiaalisista verkostoista, asiakaspalvelukeskuksista, studioilta, nähtävyyksistä/näyttelyistä, myyntipisteistä ja tapahtumista. Huomaa, että saatamme yhdistää yhden menetelmän (esim. Warner Bros. -verkkosivun) avulla keräämiämme tietoja toisella menetelmällä (esim. Warner Bros. -videopelit) keräämiimme tietoihin. Tähän liittyen saatamme yhdistää tietoja, joiden kerääjä on ollut toinen Warner Bros.:n tytäryhtiö.

SISÄLLYSLUETTELO


KERÄÄMÄMME TIEDOT

Keräämme ja yhdistämme useita erityyppisiä tietoja. Kaikkiin näihin eri tyyppisiin tietoihin viittaamme tässä tietosuojakäytännössä sanalla "tiedot". Näihin tietoihin sisältyvät:

Rekisteröinti-, kirjautumis- ja tilitiedot. Keräämme tietoja käyttäessäsi palveluitamme tai rekisteröityessäsi palveluidemme käyttäjäksi. Toimitat meille tiettyjä henkilötietoja esimerkiksi luodessasi tilin, rekisteröityessäsi, ladatessasi sovelluksen tai rekisteröityessäsi tuotteen tai palvelun käyttäjäksi. Tämän tyyppisiin henkilötietoihin saattaa kuulua: nimi, postiosoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Saatamme myös saada tietoja koskien kiinnostustasi saatavilla oleviin tuotteisiin, ohjelmiin, palveluihin ja sisältöön sekä niiden käytöstäsi.

Tuotteen/palvelun hankkiminen. Jos teet ostoksen jollain sivustoistamme, keräämme myös tiettyjä maksutietoja (esim. credit-/debit-kortti, laskutustiedot ja toimitusosoite).

Muita koskevat tiedot / ystävien kutsuminen. Tietyissä tilanteissa keräämme tietoja, joita lähetät toisista henkilöistä. Voit esimerkiksi lähettää tietoja kutsuaksesi ystävän osallistumaan kampanjaan, tekemään suosituksia, jakamaan tietoa tai osallistumaan samaan videopeli-istuntoon. Näitä pyyntöjä käsittelemällä voimme saada toisen henkilön tietoja, kuten nimen, postiosoitteen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron tai tietoa koskien vastaanottajan kiinnostusta tiettyihin, saatavilla oleviin tuotteisiin, ohjelmiin, palveluihin ja sisältöön sekä niiden käytöstä. Tietyissä tilanteissa voit myös kutsua ystäviä osallistumaan aktiviteetteihin antamalla heidän yhteystietonsa tai tuomalla yhteystietosi osoitekirjastasi tai sosiaalisen median sivustoilta (määritelty jäljempänä).

Muista lähteistä saatavat tiedot. Saatamme joskus yhdistää verkosta saamiamme tietoja toisiin tietoihin, kuten muiden sivustojemme, verkkomainoksiemme ja median käyttötietoihin. Lisäksi lisäämme tai yhdistämme tietoja useista muista lähteistä tai ulkopuolisista lähteistä saamiimme tietoihin. Tällaisia ulkopuolisia lähteitä saattavat olla kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, jotka tarjoavat meille tietoja, esimerkiksi demografisia, maksutapahtuma- ja ostohistoriatietoja, tietoja sisällöstä ja mainoksista, joiden kanssa toimit, tai henkilötietoja. Näitä yhdistettyjä tietoja käytämme tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Sosiaalinen media. Voit toimia joidenkin sisältöjemme ja tarjontamme, kuten videoiden, pelien, sovellusten ja muun tarjonnan kautta kolmansien osapuolien yhteisöissä, foorumeilla ja sosiaalisen median sivustoilla, palveluissa, lisäosissa ja sovelluksissa tai niiden kautta ("sosiaalisen median sivustot"). Linkittäessäsi tai toimiessasi meidän tai sisältömme sosiaalisen median sivustojen avulla sallit meille tiettyjen tietojen vastaanottamisen sosiaalisen median tililtäsi (esim. nimi, käyttäjätunnus, sähköpostiosoite, profiilikuva, kuvat ja videot, sukupuoli, syntymäpäivä, ystävät ja heidän yhteystietonsa, seuraamasi henkilöt ja sinua seuraavat henkilöt sekä viestisi tai 'tykkäyksesi'). Saamme myös tietoa sen perusteella, kuinka toimit sisältömme kanssa (esim. katseltu sisältö, suoriutuminen peleissä, korkeimmat pisteet ja tiedot sinulle näytetyistä mainoksista tai mainoksista, joita olet napsauttanut). Lain salliessa, kun tarjoat näitä tietoja tai muutoin toimit sivustoillamme sosiaalisen median sivustojen välityksellä, annat suostumuksesi käyttää sosiaalisen median tietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Julkiset foorumit. Jos julkaiset tai jaat tietoa tai sisältöä, kuten kuvia, kirjeitä, videoita tai kommentteja toimiessasi operoimillamme verkkofoorumeilla tai toimiessasi kanssamme sosiaalisen median sivustojen välityksellä, nämä tiedot ja käyttäjänimesi saattavat tulla julkisiksi internetissä tai käyttäjäyhteisössä riippuen yksityisyysasetuksistasi. Emme voi estää näiden tietojen käyttöä, jos ne on tehty julkiseksi. Saadaksesi tietoa siitä, kuinka voit muokata yksityisyysasetuksiasi sosiaalisen median sivustoilla ja kuinka sosiaalisen median sivustot käsittelevät henkilötietojasi ja sisältöäsi, tutustu niiden yksityisyyttä käsitteleviin ohjeisiin, tietosuojakäytäntöihin ja käyttöehtoihin.

Sijaintitiedot. Meillä on pääsy tiettyihin sijaintiasi koskeviin tietoihin, kuten maahasi ja osoitteeseesi, jos toimitat sen meille tai jos ne ovat saatavillamme laitetietojen välityksellä (esimerkiksi IP-osoite). Suostumuksellasi (lain vaatiessa) voimme myös kerätä tietoa laitteesi tarkasta sijainnista (ts. mobiililaitteiden geopaikannus).

Tekniset ja käyttötiedot. Keräämme myös tiettyjä teknisiä ja käyttötietoja, kuten käyttämäsi laitteen tyyppi, selain ja käyttöjärjestelmä, internetpalveluntarjoajasi tai mobiilipalveluntarjoajasi, laitetunniste, IDFA tai IDFV, MAC-osoite, IP-osoite, laitteen ja selaimen asetukset, käyttämäsi verkkosivut ja sovellukset, näkemäsi mainokset ja ne mainokset, joihin reagoit sekä tietyt sivuston käyttötiedot. Tutustu osioon "Evästeet ja muut tekniset tiedot" saadaksesi lisätietoa siitä, kuinka saatamme käyttää näitä teknologioita kerätäksemme näitä tietoja.

Asiakaskyselyt. Jos otat meihin yhteyttä asiakkaan tukipalvelun tai puhelinpalvelun kautta, meillä on pääsy sovellukseen tai tuotteeseen/palveluun, jonka olet hankkinut, ostohistoriaasi, aiempaan viestintääsi kanssamme tai yhteystietoihisi. Soitot puhelinpalveluun saatetaan nauhoittaa.


KUINKA KÄYTÄMME TIETOJA

Käytämme tietoja niihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu tässä tietosuojakäytännössä tai ilmoitettu keräyshetkellä.

Käsittelytoimet

Tarkoituksemme

Tuotteiden ja palveluiden toimittaminen ja markkinointi. Käytämme sinusta keräämiämme tietoja ostoksesi toimittamiseksi tai täyttääksemme pyyntösi niihin liittyen ja muutoin tarjotaksemme tuotteita, sovelluksia, palveluita, pelejä ja sisältöä tai analysoidaksemme niiden käyttöäsi, helpottaaksemme jakamista ja muita toimia sosiaalisen median sivustoilla ja tarjotaksemme, kehittääksemme, ylläpitääksemme, personoidaksemme, suojataksemme ja parantaaksemme kokemustasi ja tarjontaamme. Käytämme sivustoillamme kerättyä tietoa mahdollistaaksemme sinulle esimerkiksi (i) trailerien ja videoleikkeiden katselun, (ii) viihdeuutisten ja -päivitysten vastaanottamisen, (iii) tiedon saamisen tuotteistamme, palveluistamme ja sisällöstämme, (iv) personoidut tiedot, mainokset ja toiminnallisuudet, jotka perustuvat kiinnostuksen kohteisiisi ja sijaintiisi (esim. kauppojen, teattereiden ja näytösaikojen löytäminen), (v) digitaalisen sisällön, tuotteiden/palveluiden tai elokuvalippujen ostamisen, (vi) pelien pelaamisen, (vii) interaktiivisten ominaisuuksien, aktiviteettien ja sosiaalisen median sivustojen kanssa toimimisen, (viii) kommenttien, sisällön ja arvostelujen lukemisen ja kirjoittamisen tai (ix) kampanjoihin, kilpailuihin ja arvontoihin osallistumisen. Käytämme myös tietoja hankkimiesi tuotteiden/palveluiden maksamisesta estääksemme petoksia tai tarjotaksemme, markkinoidaksemme ja mainostaaksemme omia ja osakkuusyhtiöidemme, luotettujen kumppaniemme ja valikoitujen kolmansien osapuolien tuotteita, ohjelmia ja palveluita, joiden uskomme kiinnostavan sinua.

  • Sopimusvelvoitteiden täyttäminen
  • Oikeudelliset velvoitteet
  • Suostumuksellasi (tarvittaessa)
  • Oikeudelliset intressimme:
    • tuotteiden ja palveluiden parantaminen ja uusien kehittäminen
    • tehokkuuden parantaminen
    • petosten ehkäisy
    • ostohistoriasi säilyttäminen ja tietojen säilyttäminen aiemmin hankkimistasi tuotteista, jotta voimme tehdä suosituksia sinulle muista tuotteista, joiden uskomme myös kiinnostavan sinua

Viestintä sinun ja muiden kanssa. Käytämme sinua koskevia tietoja viestiäksesi kanssasi, kuten (i) ilmoittaaksesi sinulle, jos voitat kilpailussamme tai arpajaisissamme tai jos teemme muutoksia käytäntöihimme tai käyttäjäsopimuksiimme, (ii) vastataksemme tiedusteluihisi, (iii) viestiäksemme sinulle ostoistasi tai maksutapahtumistasi, (iv) ottaaksemme yhteyttä tiliisi liittyvissä asioissa tai (v) lähettääksemme sinulle tietoa kampanjoista, tarjonnasta ja ominaisuuksistamme. Voit myös valita lähettämiemme push-ilmoitusten vastaanottamisen mobiililaitteeseesi. Jos haluat lähettää sisältöä julkaistavaksi verkossa tai muilla foorumeilla, voimme julkaista käyttäjätunnuksesi ja muuta meille, internetiin tai muualle toimittamaasi tietoa. Jos päätät ottaa yhteyttä puhelinpalveluumme, saatamme tallentaa puhelusi. Käytämme muista tarjoamiasi tietoja lähettääksemme heille kutsuja, kampanjoita tai muuta sisältöä puolestasi sivustojemme kautta. Lain salliessa käytämme ajoittain näitä tietoja myös tarjotaksemme, markkinoidaksemme tai mainostaaksemme heille omia, osakkuusyhtiöidemme tai luotettujen kumppaniemme sekä valikoituksen kolmansien osapuolien tuotteita, ohjelmia tai palveluita.

 

  • Sopimusvelvoitteiden täyttäminen
  • Oikeudelliset velvoitteet
  • Suostumuksellasi (tarvittaessa)
  • Oikeudelliset intressimme
    • tärkeiden tietojen viestiminen
    • tuotteiden ja palveluiden parantaminen ja uusien kehittäminen
    • tehokkuuden parantaminen
    • tilastojen laatiminen.

Kolmansien osapuolien sosiaaliset verkostot. Käytämme tietojasi toimiessasi kolmansien osapuolien sosiaalisen verkoston ominaisuuksien kanssa tarjotaksemme sinulle mainoksia ja toimiaksesi kanssasi kolmansien osapuolien sosiaalisissa verkostoissa. Voit saada lisätietoa siitä, kuinka nämä ominaisuudet toimivat, saamistamme sinua koskevista profiilitiedoista ja siitä, kuinka voit kieltäytyä tällaisesta käytöstä, tutustumalla asianmukaisten kolmansien osapuolien sosiaalisten verkostojen tietosuojalausekkeisiin.

  • Suostumuksellasi (tarvittaessa)
  • Oikeudelliset intressimme:
    • sellaistsen tietojen säilyttäminen ja arviointi, jotka koskevat viimeaikaisia vierailujasi mobiilisovelluksiimme ja peleihimme sekä liikkumistasi niissä, jotta voisimme selvittää, kuinka ihmiset käyttävät mobiilisovelluksiamme ja videopelejämme, jotta voisimme parantaa niiden intuitiivisuutta
    • asiakastyyppien määrittäminen uusille tuotteille tai palveluille
    • sinua ja toimintaasi kanssamme koskevan profiilin kehittäminen, jotta voimme tarjota sinua mahdollisesti kiinnostavia räätälöityjä tarjouksia, mahdollisuuksia ja palveluita.

 

Teknisten ja käyttötietojen käyttö. Käytämme teknisiä ja käyttötietoja parantaaksemme ulkoasua, toiminnallisuutta ja sisältöä sekä mahdollistaaksemme kokemuksesi personoinnin sisältömme ja tarjontamme parissa. Käytämme näitä tietoja (i) tuotteidemme, sovellustemme, palveluidemme ja peliemme tarjoamiseen, kehittämiseen, ylläpitoon, personointiin, suojaamiseen ja parantamiseen sekä liiketoimintamme harjoittamiseen, (ii) analytiikkatarkoituksiin, sisältäen käytön ja suorituskyvyn analysoinnin ja raportoinnin, (iii) suojautuaksemme petoksilta ja muilta laittomilta toimilta sekä tunnistaaksemme ja estääksemme niitä, (iv) luodaksemme koottua tietoa käyttäjäryhmistä tai -kategorioista ja (iv) meidän ja osakkuusyhtiöidemme, luotettujen kumppaneidemme ja valittujen kolmansien osapuolen osalta kohdistaaksemme, tarjotaksemme, markkinoidaksemme tai mainostaaksemme tuotteita, ohjelmia tai palveluita.

Vaatimustenmukaisuus. Käytämme keräämiämme tietoja havaitaksemme, tutkiaksemme ja estääksemme toimia, jotka saattavat rikkoa käyttöehtojamme, jotka voivat olla vilpillisiä, rikkoa tekijänoikeuksia tai muita sääntöjä tai jotka saattavat olla muutoin laittomia, noudattaaksemme oikeusvaatimuksia, ja suojataksemme oikeuksiamme ja käyttäjiemme ja muiden oikeuksia ja turvallisuutta.

  • Oikeudelliset velvoitteet
  • Oikeudelliset intressimme:
    • liiketoimintaintessiemme ja meidän tai yleisten oikeuksien, yksityisyyden, turvallisuuden tai omaisuuden suojaaminen
    • tietojesi jakaminen kolmansien osapuolien kanssa, jotta voimme suorittaa mahdollisia korjaustoimenpiteitä tai rajoittaa kärsimäämme vahinkoa.

 


Huomaa: Olemme tehneet kaikelle suorittamallemme tietojen käsittelylle aiempana kuvaillut, oikeudellisiin intresseihimme perustuvat tasapainotustestit. Voit pyytää lisätietoa mistä tahansa tasapainotustestistämme ottamalla meihin yhteyttä jäljempänä tässä tietosuojakäytännössä ilmoitettuja yhteystietoja käyttäen.


TIETOJEN JAKAMINEN JA JULKISTAMINEN

Jaamme ja julkistamme tietoja seuraavilla tavoilla tai muusta, keräyshetkellä ilmoitetusta syystä:

Rekisterinpitäjät. Joissakin tapauksissa useampi kuin yksi Warner Bros.:n osakkuusyhtiö saattaa hallinnoida tietojasi. Katso lisätietoja tämän käytännön loppuosasta.

Suostumuksellasi. Saatamme julkistaa tietojasi, jos annat meille suostumuksesi niin toimimiseen.

Lainvalvontaviranomaiset ja oikeusistuimet. Julkistamme tietojasi oikeusprosesseihin liittyen, esimerkiksi vastauksena oikeuden määräykseen tai haasteeseen tai vastauksena lainvalvontaviranomaisen pyyntöön. Julkaisemme näitä tietoja myös kolmansille osapuolille: (i) petoksenestotoimiin liittyen, (ii) jos uskomme sen olevan välttämätöntä laittomien toimien tutkimiseen, estämiseen tai niiden suhteen toimimiseen liittyen, (iii) tilanteissa, joihin saattaa liittyä ehtojemme tai muiden sääntöjen rikkomuksia, (iv) suojataksemme oikeuksiamme sekä muiden oikeuksia ja turvallisuutta ja (v) lain muutoin edellyttämällä tavalla.

Hallinnan muutos. Siirrämme tietoja liiketoimintakaupan yhteydessä, kuten siinä tapauksessa, että joku liiketoimintayksikkömme tai niihin liittyvää omaisuutta tulee toisen yhtiön ostamaksi, myydyksi toiselle yhtiölle tai fuusioidaan toiseen yhtiöön osana konkurssimenettelyä tai liiketoiminnan uudelleenjärjestelyä.

Palveluntarjoajat. Edustajillamme ja urakoitsijoillamme on pääsy tietoihin, jotta he voisivat suorittaa palveluita, joita he meille toimittavat, kuten muiden muassa tuotteiden ja palveluiden suorittaminen, luominen, ylläpitö, isännöinti, ja toimittaminen, markkinoinnin suorittaminen, maksujen käsittely, sähköpostien ja tilausten toimittaminen, kilpailujen hallinnointi, tutkimusten ja analytiikan laatiminen tai asiakaspalvelu.

Tytäryhtiöt ja muut kolmannet osapuolet. Julkaisemme tietoja yhtiöille, joiden käytäntöjä tämä tietosuojakäytäntö ei kata. Jaamme tietoja esimerkiksi Warner Bros. -yhtiön osakkuusyhtiöiden kanssa, jotta ne voivat toimittaa, parantaa, tarjota ja markkinoida tuotteitaan ja palveluitaan sekä muutoin viestiä niistä sinulle.

Lain salliessa saatamme myös jakaa tietoja luotetuille kumppaneille, jotka ovat kolmansia osapuolia (ts. muita yhtiöitä, jälleenmyyjiä, tutkimuslaitoksia, mainostajia, mainostoimistoja, mainosverkostoja sekä -alustoja, osallistumistietokantoja, julkaisijoita ja voittoa tavoittelemattomia organisaatioita), jotka saattavat haluta markkinoida tuotteita tai palveluita sinulle. Saadaksesi lisätietoa vaihtoehdoistasi, katso jäljempää osio "Vaihtoehtosi".

Linkitetyt sivustot. Jotkut sivustoistamme sisältävät linkkejä toisille sivustoille, sisältäen sosiaalisen median sivustot, joiden tietoja koskevat käytännöt saattavat poiketa omistamme. Sinun tulee tutustua toisten sivustojen yksityisyydensuojatietoihin ja ehtoihin, ennen kuin lähetät mitään tietoja, sillä me emme hallitse tietoja, joita lähetetään näille kolmansille osapuolille, tai joita nämä kolmannet osapuolet keräävät.

Sponsorit ja yhteiskampanjat. Joskus tarjoamme sisältöä tai ohjelmia (esim. kilpailuja, arvontoja, kampanjoita, pelejä, sovelluksia tai sosiaalisen median sivustojen integraatioita), jotka ovat nimettyjen kolmansien osapuolien sponsoroimia tai niiden kanssa yhteisbrändättyjä. Näiden suhteiden nojalla kolmannet osapuolet keräävät tai saavat tietoja sinulta osallistuessasi toimintaan. Meillä ei ole valtaa vaikuttaa siihen, kuinka nämä kolmannet osapuolet näitä tietoja käyttävät. Kehotamme sinua tutustumaan tällaisten kolmansien osapuolien yksityisyydensuojatietoihin saadaksesi tietoa heidän tietosuojakäytännöistään.

Mainosverkostot. Jaamme tiettyjä sinua koskevia tietoja kolmansien osapuolien kanssa tarjotaksemme sinulle kiinnostuksiisi perustuvia mainoksia. Tutustu jäljempää löytyviin osioihin (i) Evästeet ja muut tekniset tiedot ja (ii) Mainosvaihtoehtosi saadaksesi lisätietoa.


VAIHTOEHTOSI

Markkinointiviestintä ja jakaminen kolmansien osapuolien kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden ilmaista toiveesi liittyen tiettyjen lähettämiemme markkinointiviestien vastaanottamiseen ja tietojen jakamiseen luotettujen kumppaniemme kanssa heidän markkinointitarkoituksiinsa. Jos tulevaisuudessa päätät, että haluat päivittää näitä vaihtoehtoja, voit (i) muuttaa asetuksiasi palvelussa tai sovelluksessa tai kirjautumalla tilillesi tai (ii) lähettämällä meille sähköpostia osoitteella [email protected]. Kieltäytyäksesi markkinointiviestinnästämme voit myös seurata "peruuta tilaus" -ohjeita, jotka on sisällytetty kaikkiin meiltä vastaanottamiisi markkinointisähköposteihin. Jos olet aiemmin valinnut lähettämiemme push-ilmoituksen vastaanottamisen mobiililaitteeseesi, mutta et enää halua vastaanottaa niitä, voit laitetyypistä riippuen hallita valintojasi tilisi, laitteesi tai sovelluksen asetuksista. Huomaa, että joissakin tapauksissa voit ilmoittaa valinnaksesi, ettet halua vastaanottaa kolmannen osapuolen räätälöityjä markkinointiviestejä palveluusi tai sovellukseen. Tällaisessa tapauksessa saatat jatkossakin saada joitakin kolmannen osapuolen markkinointiviestejä, mutta ne ovat yleisiä, eivätkä tietojesi perusteella sinulle räätälöityjä.

Mainosvaihtoehtosi. Työskentelemme hyvämaineisten kolmansien osapuolien kanssa esittäessämme mainoksia ja harjoittaessamme tiedonkeruuta, mainosten toimittamista ja reagoinnin mittaamista sekä sivustoanalytiikkaa omilla ja kolmansien osapuolien sivustoilla internetissä ja sovelluksissa. Nämä kolmannet osapuolet käyttävät evästeitä, verkkojäljitteitä, pikseleitä tai vastaavia teknologioita näitä toimintoja suorittaessaan. Ne saavat myös tietoa käyttämistäsi sovelluksista, verkkosivuista, joilla vierailet, ja muuta tietoa laitteistasi ja selaimistasi tuottaakseen mainontaa, joka on enemmän kiinnostustesi mukaista sivustoillamme ja niiden ulkopuolella ja eri laitteissasi sekä selaimissasi. Tämäntyyppistä mainontaa kutsutaan kiinnostusperusteiseksi mainonnaksi. Ne käyttävät näitä tietoja myös yhdistääkseen eri selaimet ja laitteet yhteen suorittaakseen kiinnostusperusteista mainontaa sekä muista syistä, kuten analytiikan vuoksi.

Saadaksesi lisätietoa kiinnostusperusteisesta mainonnasta tietokone- tai mobiiliselaimessasi ja mahdollisuudestasi kieltäytyä tämän tyyppisestä, itsesääntelyohjelmiin osallistuvien kolmansien osapuolien suorittamasta mainonnasta voit vierailla Verkkovaihtoehdoissasi ja/tai tutustua EDAA:n itsesäätelyaloitteeseen verkkokäyttäytymiseen perustuvaa mainontaa koskien (Self-Regulatory Initiative for Online Behavioral Advertising). Huomaa, että näiden ohjelmien kautta käyttämäsi kieltäytymisvalinnat koskevat valitsemiasi kolmansia osapuolia, mutta sallivat silti tietojen keräämisen muihin tarkoituksiin, kuten tutkimukseen, analytiikkaan ja sisäisiin toimintoihin. Saatat saada jatkossakin mainoksia, mutta ne eivät liity niin tarkoin kiinnostuksen kohteisiisi.

Sinulla saattaa olla enemmän vaihtoehtoja riippuen mobiililaitteestasi ja käyttöjärjestelmästäsi. Esimerkiksi useimpien laitteiden käyttöjärjestelmät (esim. Apple-puhelinten iOS, Android-laitteiden Android ja Microsoft-laitteiden Windows) tarjoavat omat ohjeensa räätälöityjen, sovellusten sisäisten mainosten rajoittamiseksi tai estämiseksi. Voit tutustua kutakin käyttöjärjestelmää koskeviin tukimateriaaleihin ja/tai yksityisyysasetuksiin saadaksesi lisätietoja näistä ominaisuuksista ja siitä, kuinka ne käyttävät räätälöityjä, sovellusten sisäisiä mainoksia.

Tarkat paikkatiedot. Poistaaksesi mobiililaitteesi tarkkojen paikkatietojen keräämisen mobiilisovellustemme avulla käytöstä voit rajoittaa keräämistä mobiililaitteesi asetuksien avulla.

Katso myös osio "Evästeet ja muut tekniset tiedot" saadaksesi lisätietoja muiden teknisten ja käyttötietojen hallinnasta.


EVÄSTEET JA MUUT TEKNISET TIEDOT

Evästeet ja muut teknologiat. Me, tytäryhtiömme, muut kolmannen osapuolen palveluntarjoajat ja luotetut kumppanit lähetämme "evästeitä" laitteeseesi tai käytämme vastaavia teknologioita ymmärtääksemme ja parantaaksemme verkkokokemustasi, joka sinulla on kanssamme sekä internetmainontamme ja mediamme kanssa internetissä, muiden muassa sosiaalisen median sivustoilla, mobiilisovelluksissa ja videopeleissä.

Evästeet ovat pieniä, selaimeesi sijoitettuja tekstitiedostoja. Käytämme myös pikseleitä tai "verkkojäljitteitä", jotka tarkkailevat sivustojemme käyttöä. Verkkojäljitteet ovat pieniä koodinpätkiä, jotka tarjoavat menetelmän grafiikkatiedoston välittämiseen verkkosivulle tietojen, kuten sivun ladanneen laitteen IP-osoitteen, URL-osoitteen, jossa verkkojäljite sijaitsee, verkkojäljitteen sisältävän sivun tarkasteluajan, verkkojäljitteen noutaneen selaimen tyypin sekä kyseisen palvelimen aiemmin asettaneen evästeen tunnisteen, keräämiseksi. Integroimme myös "Software Development Kitejä" ("SDK"), javascriptejä tai koodinosia sovelluksiimme/videopeleihimme suorittamaan vastaavia tehtäviä kuin evästeet ja verkkojäljitteet. Esimerkiksi SDK:t keräävät teknisiä ja käyttötietoja, kuten mobiililaitteen tunnisteita ja tietoja kanssakäymisestä sovellustemme kanssa. Jotkut sivustoistamme käyttävät paikallisia jaettuja kohteita (locally stored objects, LSO) tuottamaan tiettyä sisältöä, kuten tilausvideoita, videoleikkeitä tai animaatioita sekä parempaa asiakaskokemusta. Adoben Flash Player ja vastaavat sovellukset käyttävät tätä teknologiaa muistamaan asetuksia ja käyttöä evästeiden kaltaisesti. Flash-evästeitä ei voi hallita verkkoselaimesi kautta, vaan Flash-hallintatyökalut löydätAdoben verkkosivuilta. Selaimesi saattaa myös tarjota käyttöösi muita työkaluja muiden LSO-kohteiden poistamiseksi tai hylkäämiseksi. Tarkista lisätiedot selaimesi asetuksista tai avustusvalikosta.

Saatamme käyttää evästeitä ja muita teknologioita auttamaan selaimesi tai laitteesi tunnistamisessa, asetustesi ylläpitämisessä, tiettyjen ominaisuuksien tarjoamisessa ja tiedon keräämisessä verkkotoiminnastasi kanssamme sekä välisestämme viestinnästä. Jos esimerkiksi olemme sinuun yhteydessä HTML-yhteensopivaa sähköpostia käyttäen, verkkojäljitteet ja muut teknologiat kertovat meille aktiivisuudestasi, sisältäen sen, oletko vastaanottanut ja avannut sähköpostimme,napsauttanut linkkiä tai muutoin reagoinut sisältöömme ja tätä tietoa voimme yhdistää niihin, joita olemme keränneet aiemmin.

Käytämme evästeitä ja muita teknologioita myös (i) sivustojemme, tuotteidemme, sovellustemme, palveluidemme ja videopeliemme tarjoamiseen, kehittämiseen, ylläpitoon, personointiin, suojaamiseen ja parantamiseen sekä liiketoimintamme harjoittamiseen, (ii) analytiikkatarkoituksiin, sisältäen sisältömme ja markkinointimateriaaliemme käytön ja suorituskyvyn analysoinnin ja raportoinnin, (iii) suojautuaksemme petoksilta ja muilta laittomilta toimilta sekä tunnistaaksemme ja estääksemme niitä, (iv) luodaksemme koottua tietoa käyttäjäryhmistä tai -kategorioista, (v) synkronoidaksemme käyttäjiä laitteiden, tytäryhtiöiden ja luotettujen kumppanien välisesti ja (vi) meidän ja tytäryhtiöidemme ja luotettujen kumppaneidemme osalta kohdistaaksemme, tarjotaksemme, markkinoidaksemme tai mainostaaksemme tuotteita, sovelluksia, palveluita tai videopelejä. Evästeet ja muut teknologiat myös edistävät, hallitsevat ja mittaavat esittämiemme tai toimittamiemme mainosten suorituskykyä.

Evästeiden ja muiden teknologioiden hallinta.

Kuvaus

Verkkosivun valinnat

Lisätiedot

Vaaditut evästeet

Sivuston ydintoiminnallisuus edellyttää näitä evästeitä

Ehdottomasti välttämättömät evästeet tai vastaavat teknologiat: Ne ovat tarpeen, jotta voisit liikkua sivustollamme tai sovelluksissamme ja käyttää niiden toimintoja, kuten päästä suojatuille alueille. Ilman niitä palveluiden, kuten asianmukaisen sisällön käyttöönotto laitetyyppisi perusteella, ei onnistu.

Toiminnalliset evästeet

Näiden evästeiden ansiosta voimme analysoida sivuston tai pelin käyttöä, jotta voimme mitata ja parantaa sen suorituskykyä

Suorituskykyevästeet ja vastaavat teknologiat: Ne keräävät tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme, sovelluksiamme ja pelejämme, jotta voimme analysoida liikennettä, ymmärtää käyttäjien toimintaa ja parantaa sivustoa, sovellusta tai peliä. Pelien osalta nämä teknologiat keräävät tietoa pelaamisestasi, sisältäen saavutukset, ominaisuuksien käytön ja muut pelin sisäiset toimet. Saatamme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, kuten Google Analyticsiä, jotka saattavat käyttää omia evästeitään tai vastaavia teknologioita näistä syistä. Voit lukea lisää Google Analyticsin evästeistä täältä: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage. Kieltäytyäksesi Google Analyticsin evästeistä sivustomme käytön suhteen voit ladata ja asentaa selaimen lisäosan, joka on saatavilla tämän linkin kautta: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Toiminnalliset evästeet ja vastaavat teknologiat: Ne mahdollistavat sivuillemme tai sovelluksillemme tekemiesi valintojen (kuten käyttäjänimesi ja sijaintialueesi) muistamisen ja antavat parempia, persoonallisempia ominaisuuksia. Niitä voidaan myös käyttää muistamaan muutoksia, joita olet tehnyt tekstin kokoon, fontteihin ja muihin verkkosivujen muokattaviin osiin. Niitä saatetaan myös käyttää tuottamaan palveluita, joita olet pyytänyt, kuten videon katsomiseen tai blogin kommentointiin.

Mainosevästeet

Mainostoimistot käyttävät näitä evästeitä tuottamaan mainoksia, jotka liittyvät kiinnostuksen kohteisiisi

Sosiaalisen median evästeet ja vastaavat teknologiat: Näitä käytetään jakaessasi tietoa sosiaalisen median jakopainikkeella tai "tykkää"-painikkeella sivustoillamme tai sovelluksissamme tai linkittäessäsi tilisi tai reagoidessasi sisältöömme sosiaalisen median sivustoissa, kuten Facebook, Twitter tai Google+, tai niiden kautta. Sosiaalisen verkoston palvelu kirjaa, että olet toiminut näin. Näitä tietoja saatetaan linkittää kohdistus-/mainostusaktiviteetteihin.

Mainosevästeet tai vastaavat teknologiat: Jotkut sivustoistamme tai sovelluksistamme käyttävät kolmannen osapuolen mainosverkostoa tai Time Warnerin / Warner Bros.:n osakkuusyhtiöitä kohdistetun markkinoinnin toimittamiseen. Niillä saattaa myös olla mahdollisuus seurata selailuasi eri sivustoilla, sovelluksissa ja sosiaalisen median sivustoilla.


Tietojen seuraamisen estämiseen tarkoitetut toiminnot (Do Not Track -toiminto) eivät toistaiseksi aiheuta muutoksia tietojenkeruukäytäntöihimme, koska niitä koskevaa yhdenmukaista teknistä standardia ei ole vielä kehitetty. Seuraamme jatkossakin tähän liittyvän teknologian kehittymistä ja voimme ottaa tulevaisuudessa käyttöön tätä koskevan standardin, kun sellainen on kehitetty.

Katso Vaihtoehtosi-osiosta lisätietoja tiedon keräämisen hallinnoinnista tiettyjä tarkoituksia varten. [Napsauta selaimesi "Evästeasetukset"-painiketta] asettaaksesi evästeasetuksesi.


TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Yleisesti ottaen säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin on välttämätöntä tässä tietosuojakäytännössä kuvailtuja tarkoituksia varten. Tämä tarkoittaa, että säilytysajat vaihtelevat riippuen henkilötietojen tyypistä ja syystä, jonka vuoksi kyseiset henkilötiedot ylipäänsä ovat hallussamme. Esimerkiksi joitakin palveluiden sinulle tarjoamiseen tai tarjoamiisi palveluihin liittyviä henkilötietoja säilytetään useiden vuosien ajan rahoitukseen ja verotukseen liittyvien oikeusvelvoitteiden vuoksi. Muita palveluihin liittyviä henkilötietoja saatetaan säilyttää eripituisia aikoja oikeudellisten intressiemme perusteella, jotta voimme toimittaa tai vastaanottaa asianmukaista seurantapalvelua.

Käytössämme on sisäinen säilytyskäytäntö, jossa määritellään eri säilytysjaksot eri henkilötietokategorioille riippuen oikeudellisista velvoitteistamme ja siitä, onko tietojen säilyttämiselle kaupallista tarvetta (kuten palvelujen toimittaminen sinulle ja tilisi hallinta). Henkilötiedot poistetaan turvallisesti säilytysjakson päätyttyä.


KUINKA SAAT PÄÄSYN TIETOIHISI TAI VOIT KORJATA NIITÄ

Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus pyytää meiltä kopiota tiedoistasi, korjata niitä, poistaa ne tai rajoittaa niiden käsittelyä ja hankkia toimittamasi tiedot jäsennellyssä, koneluettavassa muodossa. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä siirtämään joitakin näistä tiedoista toisille organisaatioille.

Sinulla on oikeus vastustaa oikeudellisten intressiemme perusteella suoritettavaa henkilötietojesi käsittelyä. Jos olemme pyytäneet suostumustasi tietojen käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa tämä suostumus milloin tahansa.

Jos sinulla on ratkaisemattomia huolenaiheita, sinulla on oikeus valittaa EU:n tietosuojaviranomaiselle asuinpaikkasi tai työpaikkasi tai epäillyn tietoturvarikkomuksen sijainnissa.

Pidätämme oikeuden olla myöntämättä pääsyä tietoihisi tai rajoittaa oikeuksiasi (esim. jos julkistaminen on lailla kiellettyä tai toisen henkilön oikeuksia saatettaisiin rikkoa). Joissakin tilanteissa tämä saattaa tarkoittaa, että voimme säilyttää tietojasi, vaikka peruuttaisitkin suostumuksesi. Näitä oikeuksia käyttääksesi voit ottaa yhteyttä sähköpostite osoitteella [email protected] tai postitse osoitteella Warner Bros. Privacy Office, 4000 Warner Blvd., Bldg. 3, Burbank, CA 91522 USA.


KANSAINVÄLISET SIIRROT

Toimimme kansainvälisesti, ja monet järjestelmistämme sijaitsevat tällä hetkellä Yhdysvalloissa. Tämän vuoksi keräämiämme tietoja käsitellään Yhdysvalloissa, jossa tietosuojan ja yksityisyyttä koskevien säännösten tuottama turva ei ole samalla tasolla kuin muualla maailmassa, kuten Euroopan unionissa.

Siirtäessämme tietojasi yhdysvaltalaisille konsernimme jäsenille, jotka sijaitsevat Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella, käytämme Euroopan komission hyväksymiä vakiomuotoisia sopimuslausekkeita. Käytämme näitä lausekkeita myös siirtäessämme tietojasi ETA-alueen ulkopuolisille kolmansille osapuolille. Vaihtoehtoisesti saatamme käyttää muita keinoja, joilla varmistamme, että tietojasi suojataan asianmukaisin suojaustoimin (esim Privacy Shield, BCR tms.). Voi pyytää kopiota asiakirjoista, joita käytämme tietojesi suojaamiseen niitä ETA-alueen ulkopuolelle siirrettäessä sähköpostitse osoitteesta [email protected].


ILMOITUKSET PÄIVITYKSISTÄ

Saatamme ajoittain päivittää tätä tietosuojakäytäntöä. Ilmoitamme tietosuojakäytännön päivityksistä asettamalla ilmoituksen sivustoillemme. Suosittelemme, että luet tämän käytännön säännöllisesti, jotta tunnet kulloinkin voimassa tietoturvaa koskevat menettelymme.


REKISTERINPITÄJÄT & YHTEYSTIEDOT

Joissakin tapauksissa useampi kuin yksi Warner Bros. -yksikkö saattaa toimia rekisterinpitäjänä tietylle omaisuudelle. Katso lisätietoa tästä.

Jos sinulla on kysymyksiä tähän tietosuojalausekkeeseen liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteella: [email protected] tai lähettämällä postia osoitteeseen Warner Bros. Privacy Office, 4000 Warner Blvd., Bldg. 3, Burbank, CA 91522 USA.