YKSITYISYYTEEN LIITTYVÄT OIKEUTESI

Warner Bros. kunnioittaa yksityisyyttäsi. Voit esittää tietojasi ja niihin mahdollisesti liittyviä oikeuksiasi koskevan pyynnön valitsemalla alta sopivan linkin.

Olen kuluttaja.
Kuluttajiin luetaan henkilöt, jotka ovat olleet tekemisissä WB:n kanssa studiokierroksella, uutiskirjeen välityksellä, markkinointisähköpostien välityksellä, tilaamalla palveluja, verkkosivustolla tai mobiilisovellusten kautta.

Olen pelaaja.
Pelaajiin luetaan henkilöt, jotka ovat olleet WB:n kanssa tekemisissä pelaamalla WB:n omistamia pelejä (kuten Shadow of War, Lego, Mortal Kombat, Injustice tai Game of Thrones).

Olen työntekijä, alihankkija tai työnhakija.
Työntekijöihin, alihankkijoihin ja työnhakijoihin luetaan nykyiset ja entiset työntekijät, alihankkijat, harjoittelijat ja työnhakijat.

Olen sisällöntuottaja.
Sisällöntuottajiin luetaan henkilöt, jotka ovat hakeneet TV-ohjelmaan, elokuvaan, muuhun video- tai audioformaattiin tai WB-aineistoon, olleet sellaisessa mukana tai edesauttaneet sen tuottamisessa.

Olen liikekumppani tai palveluntarjoaja.
Liikekumppaneihin ja palveluntarjoajiin luetaan toimittajat ja palveluntarjoajat, jotka käsittelevät tietoa ja jotka välittävät sellaisiin projekteihin liittyviä pyyntöjä, joissa WB käsittelee kuluttajien tietoja.

Tietosuojaseloste
Warner Bros. Entertainment Inc. (WB) käsittelee portaalin kautta lähetettyjä tietoja ja tietoja, joita kerätään osana pyyntöäsi, vastatakseen pyyntöösi ja noudattaakseen lakia. Lisäksi voimme käyttää tietoja hallinnollisiin, liikkeenjohdollisiin ja analyyttisiin tarkoituksiin, jotka ovat laillisten etujemme mukaisia. Voimme jakaa tietosi sidosyrityksillemme ja kolmansille osapuolille (kuten palveluntarjoajat ja lainopilliset neuvonantajat), joista jotkut voivat sijaita eri maassa kuin sinä. Tarvittaessa WB toimeenpanee hyväksyttyjä kansainvälisiä siirtomekanismeja (kuten EU:n vakiosopimuslausekkeet). WB säilyttää tietojasi kuusi (6) vuotta tietopyyntösi loppuun käsittelyn jälkeen. Sovellettavan lain nojalla sinulla voi olla oikeus saada nähdä, muokata tai poistaa tietojasi tai rajoittaa tai vastustaa tietojesi käyttöä. Voit käyttää oikeuksiasi lähettämällä tämän portaalin kautta tietopyynnön. Voit myös ottaa yhteyden paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.